Voeten spa

Cosmetische Voetverzorging

Iedereen verwent zichzelf graag en we verdienen het! Voeten zijn hierbij vaak het ondergeschoven kindje. We scrubben, ontharen, smeren..... maar de twee hardste werkers worden vergeten.

Veel pedicures verwijderen niet alleen eelt en likdoorns, maar hebben ook cosmetische voetverzorging in hun aanbod.

De "voeten-Spa" in mijn salon bestaat uit:

  1. een voetenbadje
  2. het scrubben van de voeten, dit is het verwijderen van dode huidcellen, bij droge en schilferige huid, zodat de huid optimaal de verzorgingsprodukten kan opnemen
  3. een voetmasker, dit stimuleert de bloedcitculatie en reinigt en verzorgt de huid
  4. een Chinflex voetmassage met een verzorgende olie
  5. het verzorgen van de nagels en nagelomgeving

 

Duur van de behandeling plm. 60 minuten.

Kosten van deze behandeling €30

U kunt er evt. voor kiezen om de behandeling compleet te maken met een french pedicure of een leuk kleurtje op de nagels met gellak. Dit blijft minimaal 4 weken zitten.  In combinatie met de "Spa" kost deze behandeling €25.

Voetverzorging

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crèmebehandeling voorkomt u al problemen.

Maar u kunt veel meer doen: bezoek af en toe eens een pedicure.

Voetverzorging bij een pedicure begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten en drukplekken. Vervolgens kiest zij voor een geschikte behandeling. Constateert zij problemen die buiten haar behandelingsmogelijkheden liggen, dan zal ze de cliënt doorverwijzen naar een andere behandelaar.